• Lunes a Domingo: 10:00 - 22:30
  • Tel.: +39 985 596 350

See how your users experience your website in realtime or view
trends to see any changes in performance over time.

Discover our story

Welcome to Pasto

See how your users experience your website in realtime or view
trends to see any changes in performance over time.

Need miss all four case fine age tell. He families my pleasant speaking it bringing it thoughts. View busy dine oh in knew if even. Need miss all four case fine age tell. He families my pleasant speaking it bringing it thoughts. View busy dine oh in knew if even. Need miss all four case fine age tell. He families my pleasant speaking it bringing it thoughts. View busy dine oh in knew if even. Need miss all four case fine age tell. He families my pleasant speaking it bringing it thoughts. View busy dine oh in knew if even.

This is Vela Cuisine

Special Offers

See how your users experience your website in realtime or view
trends to see any changes in performance over time.

For your comfort

Stunning Things

See how your users experience your website in realtime or view
trends to see any changes in performance over time.

Opened 24/7

Map where your photos were taken and discover local points of interest. Map where your photos.

Free Parking

Map where your photos were taken and discover local points of interest. Map where your photos.

Central Location

Map where your photos were taken and discover local points of interest. Map where your photos.

High Quality

Map where your photos were taken and discover local points of interest. Map where your photos.

* See how your users experience your website in realtime or view trends to see any changes in performance over time.

Professional cook team

In the Kitchen

Professional chefs rely on a battery of tools and equipment. Chefs must be conscious of their kitchen tools when planning a menu and understand their use and production capacity.

View our menu

Special Recipes

Special Recipes

See how your users experience your website in realtime or view
trends to see any changes in performance over time.

Boroña de maíz

La boroña (o borona) es el nombre con que desde antiguo se llamaba al mijo, posteriormente al maíz y, por extensión, al pan hecho con harina de cualquiera de estos cereales. Es un alimento tradicional de las regiones españolas donde se producen estas gramíneas, donde ha sido parte de...

Leer más

Fabas con almejas

INGREDIENTES Para 6 personas 500 gr de Fabas 400 gr de Almejas 1/2 puerro 1 Guindilla de Cayena 2 ó 3 Dientes de ajo Perejil fresco al gusto 2 l. de Agua 1 Zanahoria 50 gr de mantequilla 1 Cucharada de harina de trigo 20 ml de Aceite de...

Leer más

Marmita de bonito

INGREDIENTES Para 2 personas 1/2 Cebolleta 1 Pimiento verde 15 ml de Pulpa de pimiento choricero 500 gr de patata 60 ml de Vino blanco 500 ml de Caldo de pescado (mejor si es casero) 500 gr de Bonito Aceite de oliva Perejil fresco Sal ELABORACIÓN Dificultad: Fácil, pero...

Leer más

Fabada asturiana

INGREDIENTES Para 4 personas 450 gr de Fabes 250 gr de Cebolla 2 Dientes de ajo 2 Piezas de chorizo asturiano 2 Piezas de morcilla asturiana 200 gr de lacón 200 gr de tocino 1 Hojita de laurel 50  gr de Aceite de oliva ELABORACIÓN Dificultad: Fácil, pero requiere...

Leer más

Fritos de pixín (rape)

INGREDIENTES Para 2 personas 1 Rape cortado en tajadas 1 Huevo Harina de trigo Sal (al gusto) Aceite de oliva ELABORACIÓN Dificultad: Fácil Tiempo total: 15 minutos Limpiar  las tajadas de rape y retirar la piel y el hueso central, que puedes conservar para realizar caldo de pescado para...

Leer más

Cachopo asturiano de ternera

INGREDIENTES Para 4 personas 4 Filetes de ternera 100 gr de Jamón serrano en lonchas 100 gr de Queso para fundir 2 Huevos Pan rallado ELABORACIÓN Dificultad: Fácil Tiempo total: 25 minutos Recomendamos los filetes de cadera, que son muy tiernos y resultan apropiados para hacer esta receta. Puedes utilizar...

Leer más